Friday, October 17, 2008

Vantar, sjalar och mössor på caféet!

Så många flitiga fingrar som arbetade på vårt stick-café i torsdags! Det var många aktiviteter på Hemgården så vi hade det lite stökigt kring oss. Våra 3 unga nya sticksugna tjejer var med och gissa vilken produktion! Det har stickats mössor och pannband på löpande band sedan förra veckan.
Våra 3 unga nya sticksugna tjejer var med och gissa vilken produktion! Det har stickats mössor och pannband på löpande band sedan förra veckan. Sjalar och vantar har också tillverkats under veckan.Vilket höstväder vi har! Jättvackert i vår natur, försöker vara ute så mycket som möjligt, golfbanan lockar och är helt underbar nu! Det är inte så många som är ute heller så trångt är det inte. Själv producerar jag vantar till lilla barnbarnet i Österrike, fått beställning på det. Det blir förmodligen en liten tröja vad det lider men färg och modell har jag inte fått klart för mig än. Köpte rött garn hos Vanja (fast jag inte borde köpa mer) till en fuskpolo till min nya svarta kappa. Garnet är Järbos Duo och det går fort att sticka eftersom det är ganska grovt. Känns bra som omväxling till det tunna garnet jag håller på med till min hjärtesjal. Den är snart klar förresten. Bild kommer.2 comments:

Anonymous said...

Jag saknade er!!Vad tjejerna inspirerar!!De blir som oss.."lite tossiga" när vi ser garn,uppstickade alster som vi "bara måste"sticka.
Men det är en härlig "last"!Tur att man har stickningen att ta till när livet blir tungt ibland.
Ha det bra./Ella.

Dockmamman said...

Så roligt, så där har inte vi det på våra stickcafé, det ser så tråkigt ut i en stor lokal som man skulle kunna göra mer av...

vad skojigt med yngre, jag är yngst i vårt stickcafé men jag trivs jättebra med damerna, det var så roligt när de frågade om jag ville komma med/ha det gott