Wednesday, August 19, 2009

SommarrapportSå här långt har jag kommit på min kävetsjal. Den är jätterolig att sticka och det kan man faktiskt framför TV:n också. Än så länge är inte mitt garn slut, hade ung 75 gram kvar sedan tidigare sjal men Metta har något nystan också i samma färgbad och den byter jag till mig - hon får några linhärvor av mig! Bild 2 är mina sommar UFO:n som nu nästan är FO:n. Väntar på barnbarnen på fredag och skall prova vantarna på dem då, vet inte riktigt om de passar.

Om någon vecka är det stickfest i Linköping och då ska jag vara där - säkert hittar jag något stort att sticka på i höst! Dessutom har jag sett att det är stickhelg i Leksand i början av september, jag skulle gärna vilja vara med då. Träffar mina vänner på torsdag och ska höra om jag får sällskap till Leksand, om det finns platser kvar vill säga!

3 comments:

Rosenvante said...

Så fin sjalen blir. Vilken tur att du kan få byta garn med Metta. Jag läste att du kommit hem från Österrike där du har dina barnbarn. Jag som tycker att det är jobbigt att jag ska få barnbarn som ska bo i Stockholm, måste nog tänka om där antar jag. Hoppas du får det mysigt med barnbarnen som kommer på fredag.

Metta said...

Sjalen är verkligen läcker. Såg den ju i verkligheten idag. Navia är ju ett så härligt garn att sticka i. Kram /Metta

Sunna said...

Åhh du måste berätta, stickfest i linköping. Det är ju inte så långt från mig