Monday, March 29, 2010

Födelsedag och Väddöbekräftelse!

Jag har fått underbara födelsedags presenter. Bl a Alpacagarn och effektgarn från kusin i England och ett häfte med Selbu-strikkmönster av mina stickvänner på caféet! Jag kan gotta mig i läsning och stickning hur mycket som helst, stickning är lite av ett gift.
Förra helgen kom alla mina barn och 9 av 10 barnbarn och hälsade på, 2 av dem stannade dessutom hela förra veckan och det var jätteroligt att få rå om dem, de bor ju annars i Österrike och vi ses inte alltför ofta. Passade på att sticka en liten hjälmmössa till minstingen i ecobomull, den passar precis så det blir nog en ny till hösten!


Jag kom med till Väddö! Nu ser vi visserligen fram mot våren men jag ser även fram emot Stickstämman på Väddö i augusti, vilket program och vilka föreläsare! Wow!
Undrar hur alla haft det på Grötö i helgen, fanns det snö och is kvar där? Nu smälter det för fullt hos oss och snart är all sand bortsopad också - skönt.
Önskar alla en riktigt GLAD PÅSK! Själv ska jag gotta mig i mina garner och försöka hitta på något att sticka - har förstås UFO:n men de får ligga ett tag till.....

3 comments:

Anonymous said...

Vad härligt att du kom med till Väddö.Det är du värd.Och så får Metta sällskap.Det blir ett gediget program för er att deltaga i.Ha det bra.Kram./Ella.

Inger said...

Det var underbart som vanligt på Grötö.Såg bara lite snö på en undangömd plats.En segelbåt såg jag också.

Eva S said...

Önskar att du har en fin och Påskhelg.
Just nu har jag besök av tre barn,två sambor,ett barnbarn och två hundar. Alla sover ännu och jag tar en morgon kopp kaffe och njuter av att veta att dom är hemma. I kväll dyker ett barn till med sambo upp. Sköt om dig.