Monday, April 26, 2010

Kofta till mig själv!

Jag har fått en utmärkelse av Metta! Tack snälla, men hur jag än försöker har jag inte lyckats få in bilden här på bloggen. Ska försöka igen. Man ska skriva 7 saker om sig själv, har gjort det tidigare och kan inte hitta på något nytt.
Helgen är förbi med barnbarn och alla möjliga aktiviteter! Vi har lekt SPA, doktor, spelat fotboll och ätit mycket glass, ritat och spelat piano - vad mer kan väl barnen önska sig? Mormor och morfar har haft kul och lämnat tillbaka barnen hela och rena (de har badat bubbelbad) och friska! Idag har vi ägnat 5 timmar till golfen, det har inte gått så bra hela tiden men det är klart att man känner sig lite ringrostig.
Lite stickat har det dock blivit, jag har börjat på en kofta till mig själv bomullsgarnet FRESCO, härligt mjukt och fint. Två ärmar, två framstycken och nu håller jag på med bakstycket. Lite knepigt med randningen som sker automatiskt, har fått klippa och skarva en del så det inte ser för plottrigt ut. Timmen är ganska sen och jag ska försöka kopiera utmärkelsen i morgon och sända den vidare!

1 comment:

Anonymous said...

Den koftan blir säkert en favorit.Ha det gott i vårvädret.Kram./Ella.