Tuesday, January 11, 2011

Kofta till B-M, vantar och sockor

Nu är det januari och faktiskt nästan i mitten av! Dagarna går svindlande fort och vi har haft glädjen att ha haft barnbarnen här några dagar vilket försvårar bloggandet och mailandet! Barnen är så stora nu så datorn är mycket attraktiv för dem, de spelar spel och ritar osv - dock inte långa stunder i taget. Några dagar har det varit skönt att vara ute med dem i pulkabacken också, men fy så halt det varit! Vi har också hunnit med att vara på julgransplundring i gammal stil i en förening vi vuxna är med i - jättekul för barnen att få dansa och sjunga de gamla vanliga sångerna i dansen.
Stickat har det blivit en del kvällstid men inte särskilt mycket. Sockar och vantar och så är B-M:s kofta färdig, provad och hoppas till belåtenhet. Bilden inte så tydlig, kanske blir det en till.
Nu ligger den blöt mellan handdukar, knappar får komma i senare. Koftan är stickad i lin och mönstret är från Yllet. Tänkte lämna över koftan på torsdag på caféet. Vi började igår att träffas igen på Vetekornet - lika pigga och glada som vanligt!2 comments:

Sunna said...

så mycket fint trots du verkar ha haft fullt upp

Metta said...

Visst var det trevligt att träffas igen på stickcaféet i måndags och att vi var så många. Vet ännu inte om jag kommer i morgon. Beror litet på vädret. Hade hoppats kunna köra igen, men inte som det hade snöat i morse. Det är bäst att ta det försiktigt.
Fina saker du stickat! Kram