Tuesday, April 10, 2012

Inget stickat i Turkiet....


Hemma igen efter en fantastisk vecka i Turkiet! Underbart varmt och skönt och härliga men kalla bad i havet. Så mycket stickat har det inte blivit, några varv här och några där. Kom en bit från hälen på Butterflies, de måste stickas i lugn och ro och inte med en massa människor runt. Kunde inte låta bli att handla lite garn på marknaden, detta Lace-garn som jag kan sticka en sjal av.
Hade också med mig en påbörjad tröja till 3-åringen, den behövde inte så mycket koncentration så där hann jag lite. Naturligtvis hade jag med mig vantar i 2-ändstickning också i Hjertegarn alpakka men inte heller där blev det så mycket stickat - alldeles för varmt! Här regnar det idag och det inbjuder till att sitta vid stick-café online i eftermiddag. Ändå lite svårt att sticka då jag är kattvakt till Flingan, barnbarnens katt. Hon sätter sig i mitt knä så fort jag slår mig ner någonstans, gillar det jättemycket men det går knappt att sticka samtidigt.....
5 comments:

Anonymous said...

En katt som spinner samtidigt som du stickar..Kan det bli bättre..?
Jag saknar Annelies Tor-Leif..han älskade att ligga hos mig när jag stickade.En väldigt speciell katt..precis som vi människor i vår familj.Ha det gott. Vi ses snart hoppas jag./Ella.

Pysselfarmor said...

Nä inte blir det så mycket stickat när man är på "solobadsemester"....
kissekatt saknar jag ibland. Jag har haft två och de hittade alltid på en massa bus....

Inger said...

Välkommen hem!
Samma Lace-garn har jag i butiken.

Rät&Avig said...

Välkommen hem från semestern!
Kul att du gillar min förvaring.
Jag har inget färdigt mönster, men jag har tagit måtten från pickles.no (strikkepinneetuier)och gjort om modellen lite efter mina egna önskemål.
Lycka till!
/Ann-Britt

Pysselfarmor said...

Du funderade vad roositud var för något så nu har jag gjort ett tillägg och lagt in två filmer och länk till mönster......
;-))

ha det gott!