Tuesday, November 26, 2013

Hemma igen!

 Nu är jag hemma igen efter 3 härliga veckor på Teneriffa! Därav torkan på bloggen. Internet fungerade bara i receptionen på hotellet och där vill man ju inte sitta så länge! Det var bad och sol hela tiden! Det här var utsikten från vår balkong där vi satt mycket. Kortet taget en tidig morgon, ung klockan 09. Man ser piren längst bort  och vi hade koll på fiskebåtar, katamaraner, segelbåtar och faktiskt - en gul ubåt som tog turister ut på djupet för att titta på rockor som matades av dykare! Vilken upplevelse. Tre projekt hade jag med mig, garn till dessa vantar som jag kallar Rut, tyvärr räckte inte garnet till tummarna så dem fick jag göra igår. Vidare ett hg Visjögarn till en sjal, hade inte heller där garn tillräckligt, bara avmaskningen var kvar. Ett hg sockgarn hade jag också med men upptäckte efter 15 cm mudd att det var fel stickor. borde ha haft stickor 2,5! Tänk, vilken stickabstinens som uppstod! Men jag klarade det också och nu kan  jag köra mitt vanliga "race" igen.
Dessa vantar ska läggas in i gruppen Vottealong 2013 i novembermappen. Där ska det ligga vantar med rutor som tema! Håller på med ett flätmönster till nästa vantpar, inväntar dock decembertemat innan jag startar något nytt. Har faktiskt en mössa på gång också. Sjalen ligger på blockning så det kommer bild på den snart.

3 comments:

heidi said...

så förargligt att garnet inte räckte, och att du tagit med dig fel stickor. men förhoppningsvis hade du en riktigt skön semester ändå:)

vantarna ser jättefina ut:)

Isan said...

Superfina vantar!

Katrina Eriksson Lidén said...

Oj så snygga vantar! Såg du har länk till dubbelsticknings-bloggen. Jag har tagit bort bloggen och ersatt den med en ny hemsida istället. Du får gärna ändra. http://dubbelsticka.designkatrina.se
Jag hoppas på att dyka upp på stick-café efter trettondagarna.