Wednesday, August 2, 2017

Länge sedan...

Hej igen! Det verkar som om många av bloggvännerna inte skriver så mycket numera, tror det beror på att Instagram finns och det är lättare att skriva lite där och hålla sig uppdaterad. Jag har ju heller inte skrivit här på länge men stickat har jag gjort - mycket. Det har blivit ett stort antal vantar gjorda i dubbelstickning, en del babykläder till Lettland och en stor tröja till tonårsflicka där. Allt gjort på garn som man så snällt skänk mig för ändamålet! Nu stickar jag sockar av restgarn från vantarna i Sterk de blir jättesköna och varma. En liten tröja i blått till baby i Lettland är på gång också och det är ett arbete som är lätt att ta med på stickcafë och resor. I sommar stickar Hemstickan på Färgargården i trädgården på måndagar mellan 13 och 16. Vi har hittills haft bra väder och mycket trevligt tillsammans.


Jag har också hunnit med ett par sockor till vuxen och små sockor till baby, också dessa i skänkt garn. Jag är mycket tacksam för allt garn jag får, stickning är min största hobby och jag kan nästan inte vara utan något arbete på gång. Håller på med en liten kofta i Rowans rosa och mörkare rosa garn, kanske blir det till en liten 3-åring i Lettland, vi får väl se.

2 comments:

Heidi said...

Så flitig du har varit på stickfronten, även om du inte har varit lika flitig med att uppdatera på blogen:)

Håller med dig om att många verkar ha gått över till instagram. Det är kul och enkelt. Fast det är väl många som blotar mindre på sommaren för att de stickar mindre, och tar tillvara på sommaren:)

Instagram är lättillgängligt, fast jag gillar ju att läsa om vad andra har gjort också:)

Katrina Eriksson Lidén said...

Kul att du bloggar ibland då många andra inte gör det! Alltid kul att läsa!