Friday, May 4, 2007

Utställning

I onsdags var det utställning på Hemgården, alla grupper som haft kurser och vi som haft stick-café fick plocka med alla sina under året tillverkade saker och visa upp inför allmänheten.
Tyvärr är det ju så att det man stickat till barn och barnbarn är ju redan överlämnat, men lite fanns kvar och lite hämtades hos barnen och det tog vi med på utställningen. Här fanns allt, grytlappar, barntröjor, halsband, väskor, jumprar och koftor, halsdukar, sjalar, sockar och vantar i alla härliga färger och modeller. Vilka flitiga fingrar! Nu tänkte vi nästan ta sommarlov från caféet, golfbanor, sommarstugor och båtar väntar på att få lite uppmärksamhet, men sticka det kommer vi nog att göra lite i alla fall. Några av oss har planer på att åka till Karlstad nästa lördag för att höra på Inger Sandberg - och givetvis sticka på tåget till och från Norrköping! Vi vet inte om det finns plats för oss men jag återkommer om det.
PS. Nu är båda ärmarna till Evas tröja klara - få se om jag vågar klippa i helgen. DS

1 comment:

Anonymous said...

Hej Kerstin!

Kul att få se sig själv och alla fina saker vi visade på Hemgården på din blogg. Hoppas du fortsätter blogga i sommar, så vi får följa dina stickprojekt.

Kram från Margareta