Thursday, April 3, 2008

Härliga stickvänner på caféet!


Flitiga fingrar på gång! Även idag var vi många - 19 st! Så kul vi hade och vad mycket man hade med att visa. Allt från sockar och babykläder till sjalar, grytlappar tröjor osv. Mönster bytte ägare som vanligt och det är ju det här som är kul. Själv har jag nu ytterligare 2 saker som ska stickas - var och kramade garn hos Vanja igår och kunde inte låta bli att köpa hem 4 hg beigemelerat tjockt garn, Järbo Duo. Det kommer att bli en kofta med 3/4 lång ärm, bra att ha till jeans och andra sommarbyxor när kvällskylan kommer. Hoppas koftan är färdig då. Vidare hade Britt idag med sig ett stort vitt nystan i någon skön kvalitet med noppror - kommer nog att bli en sjal eller poncho så småningom.

Idag har vi talat lite om att göra en utflykt tillsammans. Vet inte riktigt hur många som är intresserade, men några ska det väl bli. Undrar om ni i Stockholm (om ni läser min blogg) funderar över att åka till Åland med Ånedinlinjen? Det vore väl kul. Tänker att ha stick-café på båten, ute på däck eller inne i baren/caféet och träffas, prata och sticka! Det är inte så dyrt att åka om man är pensionär i alla fall. Ingen behöver arrangera något men man kan gemensamt bestämma en dag?
Kul att som om jag får någon respons på detta förslag. Från Norrköping går det buss t o r - ingår i priset!3 comments:

Metta said...

Visst är jag intresserad att göra en utflykt rill Åland. Vore kul om vi blev ett litet gäng. Mitt problem är ju som vanligt att jag måste ordna med tillsyn till make och hund, men det kanske ordnar sig.
Ha det bra. /Metta

Inger said...

Just den linjen tror jag inte jag vill rekommendera.Några av mina stickvänner åkte den i sommras och det var ingen rolig upplevelse.(mycket gott om fulla pensionärer bl.a)

Anonymous said...

Vi måste fundera ut något som många av oss önskar!!För vi är ett härligt gäng.Ge fler förslag!
Tågresa till: något bra garnförsäljningsmål?..Eller utställning..eller stick-cafe´.Jag funderar också.Sticka lugnt/Ella.