Thursday, July 3, 2008

Café på Gubbens 2
Här kommer bilder från ungdomarna som sjöng och spelade fint! Allt medan jag stickade mina julisockor, repade upp och försökte igen tills Metta kom med det förlösande ordet: instruktionen - har du läst den ordentligt? Jooo....mja. dvs mönstret men inte resårens början. Jag börjar alltid med en rät m men här skulle man börja med en avig - det var hela grejen alltså. Undra på att jag fick fel från början av varv 2 ---nu är jag igång igen men jag gillar inte varv 11 och 12 .....vet inte om jag över huvud taget kommer att sticka färdigt dessa sockor .......................


3 comments:

Anonymous said...

Ibland kan det gå troll i vissa arbeten.En del stickning tycker man helt enkelt inte om.Jag stickade 1 socka som var så urtråkig och hade börjat på den andra..men sa till mig själv"Vem bryr sig om jag skiter i det??".Sedan drog jag ur stickorna och blundade och kastade dem längst ner i soppåsen.
Jag intalade mig att det var bra..och nu tycker jag det.Efter det stickade jag disktrasor,kravlösa,så nu är allt kul igen!!Kram/Ella.

Metta said...

Vilken trevlig eftermiddag vi hade på Gubbens och så roligt att vi var fler som kom den här torsdagen.

Så trevligt det var med sång och musik till stickandet. De är verkligen duktiga och vilken repertoir. Precis den musik jag gillar och vilket ös.

Bra att jag kom på var felet var på dina Pomatomus, så jag kunde hjälpa dig. Själv fick jag repa upp varven jag stickat på February Ladyn.
Inte lätt att sticka när så mycket händer runt ikring.

Ha en skön helg. Kram Metta

Linda said...

Vad trist det är när det blir så där. Men vad bra å andra sidan att ni redde ut varför det strulade. Hoppas det går bra vidare även med varv 11 och 12! Kram Linda