Thursday, July 17, 2008

Vantar och släktingar!


En vante nästan klar! Men - det stora frågetecknet blir: Räcker garnet till en vante till? Om inte får jag väl göra morotsröda tummar eller randiga eller, ja det återstår att se. Jättesköna är de och jag hoppas att de kommer att värma någon av mina kära. Jag har inte maskat av än, jag tänker sy ihop när båda vantarna är lika långa. Kanske blir det barnvantar!!!!

Så har jag idag fått kännedom om en syssling jag inte visste om! Så kul att hon ringde mig, hon släktforskar och har gjort en bok om sin släkt. Ska bli spännande att få ta del av den. Min farmor var syster till hennes farfar!

2 comments:

Anonymous said...

Vantarna är ännu finare i verkligheten.Färgerna ger sådan harmoni.Spännande med släkt man inte vet om.Jag fick ju 2 halvsyskon när min biologiska far gick bort.Vi har samma far..och alla kusiner o deras barn och hans biologiska barn i det äktenskap han hade till sin bortgång...
Sköt om dig./Kram/Ella.

Metta said...

Håller med Ella om att vanten är färgmässigt mycket snyggare i verkligheten. Undrar om det inte var krapp man använde för att få den där färgen.

Min bror och jag har börjat släktforska litet, men ännu har inga nya släktingar dykt upp.

Dina Pomatomus med slätstickad fot blev mycket lyckade och en bra lösning när man kör fast.

Önskar en trevlig helg. Kram Metta