Saturday, December 13, 2008

Luciafirande


Här är det lilla fina luciatåget som jag fick se på våra barnbarns dagis igår eftermiddag! Det var snöblask, regn och småkyligt men de små tindrade ikapp med ljusen och sjöng jättefint! De tog stunden verkligen på allvar. Gott med varm glögg, kaffe och lussekatter efter - det tyckte barnen också!
En skön luciakväll önskar jag alla stickande vänner!

Idag är jag ikapp med adventskalendern - Johannas. Tyvärr märkte jag för sent att jag stickade dag 9 innan dag 8 - men det gör väl ingenting, tror att det blir bra ändå! Har också stickat klart ett par rosa vantar till 5-åringen och för rättvisans skull blir det ett par grå till 4-åringen! Han fyller om någon vecka.

3 comments:

Metta said...

Så trevligt det måste vara att se luciatåget med barnbarnen. Fick också se och höra Lucia idag, när jag skulle handla på Ica Smedby. Det var förmodligen någon sångklass som sjöng så fint.

Tror väl inte det har någon betydelse om två dagar kommer i fel ordning på kalendern. Är nästan i kapp (dag 12) efter att jag startade om med enkelt garn. Ska bli spännande att se slutresultatet.

Vi ses på måndag.
Kram Metta

Anonymous said...

Härligt med barnens Lucia tåg.
Spelar väl ingen roll om luckorna blev på fel plats.Du har ju stickat dem och ingen ser någon skillnad..Spännande är det iallafall!Kram/Ella.

Eva S said...

Du har fått en utmärkelse
Må gott