Thursday, February 26, 2009

Johannas besök!

Igår var Johanna Wallin på Vetekornet och visade sina underbart fina stickade saker, mjuka, sköna, vackra, praktiska och så enormt välgjorda! Det var en sann fröjd att se. Hon hade också sin bok "Sticka småvarmt" med sig och vi som köpte fick en liten dedikation på första sidan av henne! Kul. Margareta kom med ett förslag att vi skulle bjuda in Johanna på ett stick-café och visa henne vad vi håller på med - jättekul sa hon och nu är det bara att planera in ett lämpligt datum för detta. Vet att det kan vara svårt att få till det men nu är vi ju ute i god tid. Vi talade också om att vi tänkte sticka på Färgargården den 13 juni då det är WWKIP-dagen (World Wide Knit in Public) och Johanna skulle försöka komma då - trevligt.


Britt, Ella och Margareta visar upp några "julkalendrar" efter mönster av Johanna - det finns ju fler som stickat sådana och dem tar vi med när vi bjuder in Johanna till vårt café som vi planerat!2 comments:

Anonymous said...

Jaa aaa va mysigt det var igår att få träffa denna fantastiska människa, ja, och alla övriga stickerskor oxå, såklart! ;)

Heter det inte World Wide Knit in Public Day? ...om man nu ska va petig?
Kram Sofia

Stickorren said...

Trevlig kväll. Jag hoppas att jag kan komma fler gånger!