Wednesday, July 14, 2010

Brynjan och babykläder

Nu längtar vi bara efter lite skönt sommarregn! De stackars djuren, blommorna, gräset mår inte så bra i värmen, över 30 grader i flera dagar! Inte heller jag mår så särskilt bra numera, söker skugga och fläktar och AC!!!!
I alla fall, jag har stickat lite kvällstid och nu är babysakerna klara. Hörde att önskemålet är rött och blått i kanterna till de små tvillingarna! Dessutom är brynjan klar, ser inte mycket ut för världen men på blir den säkert bra. Kollat på Dödergöks blogg där hon visat vantar i mönstret Fiddlehead Mittens av Adrian Bizilla , ett mönster man köper på Ravelry. Nu har jag tagit fram ljust grått och vitt z-tvinnat garn och ska börja med i-corduppläggningen. För mig är tekniken ny men den var tydligt beskriven i mönstret.

3 comments:

Anonymous said...

Vad fina sockorna och mössorna blev.
Jag tror riddaren blir fin i sin nya brynja.Sköt om dig i värmen.Kram./Ella.

Inger said...

Här fick vi minnsann regn i kväll.Just när jag bestämt mig för att det var dags att gå hem och stängt av datorn.Trots paraply var delar av mig väldigt blöta när jag nådde bilen. 20 mm fanns i mätaren här hemma.

Metta said...

Så flitig du är trots värmen! Tror att brynjan blir mycket populär hos mottagaren. Mössorna och sockorna blev jättesöta.

Ta det lugnt och ha en skön helg! Kram