Friday, November 26, 2010

Vinster, muddar, Advent


Oj, vad tiden går! Tro det eller ej, jag vann 100 g Opal indigo från Hantverkskorgen i Stickas "Sockskörd".
Brukar inte vinna så det är desto roligare när man gör det! Dessutom har jag vunnit novembertävlingen och väntar med spänning på priset som skickas hem till mig. Opalgarnet är på bilden tillsammans med mina färdiga pärlmuddar och ett nytt nystan som det också ska tillverkas muddar av. För övrigt är det stickvänlig väderlek här, snö och 6 minusgrader. Inget att jämföra med hur ni har det i Norrbotten, vet hur det är där så här års efter att ha bott där i 18 år! Roligt är det i alla fall att se alla barn leka i snön på gården, klart det är bättre än det regniga vädret vi haft mycket av i höst. Nu närmar sig advent och vi ska i morgon som vanligt plocka fram lite ljus och stjärnan ska på plats. Under december kommer vi att vara en tid på varmare breddgrader - ser verkligen fram emot det! Stickningen kommer med och jag ska försöka skriva lite då och då, numera är det ju möjligt att hålla kontakt med hela världen var man än är! Önskar alla en ljus och fin ADVENT!

5 comments:

Metta said...

Grattis till vinsterna! Skojigt att du haft turen på din sida. Finns väl inget bättre än att vinna garn. Vi hörs innan du åker.

Önskar en skön advent! Kram

StickFia said...

Grattis! Både duktig och turlig.

Veronica Tingvall said...

Åh vilken härlig vinst! Jag önskar dig en supermysig advent!
Tack för stöttande ord om mina månadsdockor också, tyvärr har jag inget tomtemönster men man vet ju aldrig när andan faller på:-)

KRAM/Veronica

Eva S said...

GRATTIS! Önskar dig också en fin adventstid.

Sunna said...

ha en underbar semester