Wednesday, July 4, 2012

U-B:s kofta på blockning

Nu har jag blött och lagt tröjan på tork! Har inte provat den än då den ska passa en person som är lite smalare numera än jag! Garnet är Kasper, ett syntetiskt mjukt skönt tunnt garn, vet inte hur det uppför sig vid längre användning men enligt utsago ska det vara ett bra garn. Vek ärmen då jag tog fotot, så kan man se att jag gjort en liten nätt fläta där också. Tycker det hör ihop med resten liksom, vi får hoppas att U-B tycker det också. Nu är den nästan klar alltså, ska fästa lite trådar och göra knapphålen, ska till Sthlm i nästa vecka och hoppas kunna överlämna den då. Nu är det bara fiskartröjan som räknas, vet inte om jag hinner någon sjal tillsammans med Kofthäxorna, det får bli en lite enklare då i så fall. Har hittat ett mönster på Ravelry som kanske kan gå an, The Age of Brass and Steam Kerchief står det, det ska gå åt 230 yards så garnet jag fick från Solbritt kanske räcker, det grå i så fall blir det.

4 comments:

Sunna said...

Men jädrar ananmma så snygg kofta

Metta said...

U-B:s kofta ser jättefin ut! Den måste hon ju bara bli nöjd med. Ett fantastiskt jobb du gjort. Håller med dig om att det inte är så kul att sticka i svart garn.
Ska bli spännande att se fiskartröjan när den blir klar.
Eftersom jag vet att du inte är någon vän av sjalar, antar jag att du nöjer dig med en och kommer igen när det blir dags för vantar:-)
Ha det bra tills vi ses! Kram

Pysselfarmor said...

gosch så fiiiiiin! och litet avis är jag allt för jag har inget tålamod ännu att sticka tröjor och koftor sådant stoooooort till mig själv :-))

Anonymous said...

Blir hon inte nöjd kan min dotter ta den. Kram./Ella.