Sunday, February 17, 2013

Syfestival och årsmötestickning I går lördag var jag, Metta och Nina på Syfestivalen i Älvsjö. Det var jättemycket folk och många härliga utställare med mycket garn och stickat att känna och klämma på. Hade egentligen köpstopp men det kom med hem ett antal kolfiberstickor (underbart sköna att sticka med, har provat redan!) och lite garn i alla fall. Träffade också en hel del av dem som jag brukar träffa på nätet - det känns som om man känner varandra riktigt bra även om man bara har setts några få gånger. Metta och jag satt också och var lite stickhjälp med att sticka in hörlurssladdar - många besökare kom och tyckte idén var jättegod! Det fanns mönster att få också och många blev säkert inspirerade.


Metta och Nina i vimlet och Medea och Myz vid Stickas monter. Med hem från årsmötet kom också en påse med garn och ett mönster på mysterievantar. Jag har redan börjat men är lite undrande till om maskantalet är rätt. 40 m till mudden, lade mudden på mina andra mysterievantar och det är stor skillnad. Får dra på mig den nya mudden nästan med våld och den sitter tight. Kanske ska jag gå upp ett nummer i stickor? Få se vad nästa del i mysteriet blir. Spännande. Tack också alla ni i STICKA för ett jättefint genomfört årsmöte och en trevlig monster med mycket inspiration till alla besökare!

8 comments:

Teta said...

Så fina bilder!

Glad blir jag också att du trotsade
garnköpsförbudet.

Vi är värda något extra då och då.
Kram
Teta

heidi said...

Vilken fin dag du ser ut att ha haft:)

Metta said...

Tack för en mycket trevlig dag tillsammans på Syfestivalen! Kram

Skarvtjärns Greta said...

En fantastisk dag var det allt!Vilken tur att jag började med baksidan på mysterieuppgiften. Jag stickar alltså sockorna.

Inger said...

Jag skulle så väldigt gärna varit där jag också.

Skarvtjärns Greta said...

Nu har jag kollat. Det ska vara en nolla på slutet och inte ett o! (På youtube)

Sunna said...

åh vad avvis jag blir, saknade festivalen hela helgen, hoppas jag kan åka i höst

myzpyz said...

det var så kul att ses o myzigt att kramas :)
ha det gott,
Myzpyz