Friday, April 12, 2013

Alpackavantar och present

 Det här är mina årsmötesvantar, liten vriden mudd och 2-ändstickad för övrigt. Det blev fingervantar till slut, dottern vill nog ha dem.... Garnet är ljuvligt, alpacka förstås. Det garn vi fick i påsen räckte inte så jag har bytt med Nina, hon fick sjalgarn av mig i stället. Alla nöjda och glada!
 Så håller jag också på med ett par vanliga vantar i gruppen Vottealong 2013 på FB. Det blev flätor på mudden tvärs och resten - ja det är klart att det är 2-ändstickning, har liksom fastnat i det "träsket". Garnet är Alpacka som jag köpte av Britt på mässan i Älvsjö. Lite grövre och varmare och jättemjukt!
Den här boken kom till mig igår, en försenad födelsedagspresent! Oj vilka snygga vantar hon har gjort i den boken! Rena konfekten! Ska lusläsa och sticka vidare.....

5 comments:

Metta said...

Vi är tydligen helt "insnöade" på vantar båda två för tillfället. Ser ut att bli jättefina 2-ändsstickade vantar, men det är ju din specialité.
Oj vilken fin bok du fått! Hoppas få se den nästa gång vi träffas.
Ha en bra helg! Kram

Skarvtjärns Greta said...

Underbara vantar och underbart garn. Boken är bara för bra

Pysselfarmor said...

Snygga vantar och även jag som du vet gillar att sticka vantar. Solveigs vantar är fantastiskt bra och jag har börjat sticka vantarna Lappljung....

Anna-Erika said...

Hej! Kikar tillbaka. Härliga vantar.

//Anna-Erika

PS. Du var in på min gamla blogg. Här finns den som uppdateras ibland.
http://aehandmade.com/

heidi said...

Den där boken har jag också tittat på länge - så jag lär också köpa den tids nog:)

så fina vantarna blir! och tvåändsstickat - det är varmt och skönt det:)