Monday, April 28, 2014

Bruno-vantarna klara!

Ja, så heter de, Bruno. Det är jättekul att sätta namn på mina vantar, det har blivit många vid det här laget. Nu vet jag precis vilka som menas när någon påpekar något om mina alster eller för den delen, beställer något! Garnet är Svarta Fårets Ulrika som är något tunnare än Smart från Sandnes och det hade till följd att vantarna blev något tightare. Det gör ju inget, det finns många mindre händer bland släkt och vänner!
Nu virkar jag igen, vantar i dubbelvirkning i plommonlila Smart. Ska försöka lära ut det på en liten kurs i Svärtinge på tisdag kväll. Har lite annat smått och gott i fickan också om någon vill lära sig. Alltid är det väl någon som vill antar jag. Stick-caféet där är jättetrevligt och på kvällstid, roligt att de som jobbar på dagarna också kan få ta del av stickgemenskapen som är så fin! Snart på stickorna finns en liten klänning till en liten som fyller 5 år i maj. Hon är så gullig i klänning och gillar det!

5 comments:

Eva S said...

Känns lite för långt att åka annars skulle jag gärna gå på stickcafé på tisdag kväll!

myzpyz said...

fina vantar!
nån dag, snart, måste jag ta mig till Norrköping så jag får hänga lite med er :)
kraMyz

heidi said...

Så fina dom är! att mönstersticka modden och sedan bara ha en färg på resten av vanten skapar en fin kontrast!

Heidi said...

Lavolds bok Vikingastickat är en av mina favoritböcker när det gäller flätstickning! Hon har gjort en serie böcker efter det, och är absolut en jätteduktig designer!

Anonymous said...

Jätte snygga i härliga färger. Ha det bra./ Ella.