Tuesday, November 18, 2014

Snöat in på dubbelstickning.....

Dubbelstickade vantar i garnet Sterk. Jättemjukt och bra att sticka med. Dessa vantar har jag kallat Randi men de skulle lika gärna kunna heta något med träd eller så.....
Barn/tonårsvantar har det också blivit i garnet Karisma, kallar dem för Lillemma då mönstret är detsamma som på mina andra Emma-vantar. Nu har jag börjat på en liten babyoverall till en liten flicka, barnbarn till en väninna. Det blir en ljuvt blekrosa variant av mitt mönster "hemlis" som jag stickat till många barn och barnbarn. Kanske räcker garnet - Lanett - till ett par små sockor och en liten mössa också. Så har min jägarson önskat ett par varma sockor igen, då i det handspunna garnet jag stickade tröjan av. Det får bli dubbelt sådant garn om det ska hålla, kanske förstärker jag hälen i alla fall, vi får väl se. Skönt att ha en hel del projekt i korgen! Riktigt nöjd med det faktiskt.

4 comments:

Katrina Eriksson Lidén said...

Hej! Härligt att se alla dubbelstickade vantar! De blir fina. Man blir sugen men det går inte så bra att koncentrera sig med en 1-åring. Härligt med många projekt att välja mellan!

Heidi said...

Jag blir så himla sugen på att lära mig dubbelstickning när jag ser dina fina vantar:)

Barwitzki said...

Ahhh herlig vantar med dubbelstickning.
Her har du laget. Jeg liker. Hyggelig er hvit vantar også.
Ha en fin dag. Hilsene fra Viola

KataM said...

Åh, så snygga Randi är! Jag har länge tänkt att jag skulle lära mig dubbelstickning - kanske dags att ta tag i det snart.