Sunday, December 28, 2014

God Fortsättning!

Hoppas att alla har haft en lugn och fin julhelg och jag önskar er God Fortsättning! Vill också önska alla ett Gott Nytt År 2015 och hoppas att det blir mycket stickat framöver. Julen har varit lugn härhemma, pojkarna är med sina resp på annan ort och julafton firade vi som vanligt hos dotter med fam. I övrigt har det varit promenader och en del TV-tittande men mest stickande. Snön ligger fint nu och det är -10 grader ute. Riktigt fin vinter. Nu vänder det också och blir ljusare dagar, det ser jag verkligen fram emot.
Vi i Hemstickan hade avslutning som vanligt med grötlunch på Vetekornet. 15 stickande damer kom och hade en trevlig eftermiddag, vi underhölls också med levande musik, jullikt värre.

Håller just nu på med mina Brittavantar, se tidigare inlägg, men gör dem större i herrstorlek och kallar dem för Johan 161. Har också hunnit med ett litet babyset och virkade vantar i Kinesiskt ullgarn, de kallar jag för Stina 160. Av Visjögarn har jag stickat ett par vantar med något som kan likna blåklint, påhittat mönster och inte lika fint som det Eva-Lotta gjort men vanten är dubbelstickad och jättevarm.
 Stina no 160
 Babykofta och mössa till hjälpprojekt.

Linda no 161

2 comments:

Heidi said...

Så filtig du har varit:)

Babysetet är bara för gulligt!

God fortsättning, och Gott Nytt år till dig med:)

Eva S said...

Ja tack,Kine. Jag har haft en riktigt bra julledighet. Dessutom har jag några lediga dagar kvar. Har till och med stickat ett par vantar och tovat dom. Men dom blev för små så jag har börjat på ett par till! Jag och vantar! Men man ska väl inte vara sämre än att man kan ändra sig :)