Wednesday, April 6, 2016

Ny dator....Nu har jag köpt en ny snabbare dator men det tar lite tid att vänja sig. På sonens inrådan blev det en Mac och hjälp så fort allt går! Lite i fortaste laget ibland, ser inte alls ut som min gamla PC men som sagt, jag lär mig väl. Lite svårt med dokumenthanteringen och bilagor i mail osv men jag förstår att jag kommer att bli nöjd.
Nu har jag stickat klart ett par Sterkvantar till en väninna, May. Mudden har fått en keltisk fläta och översidan en järnknut, en sådan som förr satt i husväggarna och stagade bjälkarna till husets golv. (tror jag det var) Någon har sagt att det ser ut som cancerfondens rosett men det var det inte tänkt som. Man får tolka hur man vill, vanten är i alla fall jätteskön och värmer gott i vinter.
Koftan till min sonhustru i Luleå är också klar. Väntar på foto från familjen när hon provar, är lite spänd på hur den passar. Garnet var dyrt, Kid silk och Air, men koftan blev ljuvligt mjuk och go. 
Så här blev den färdig. Lite fotograferad i knasig vinkel men man ser i alla fall flätorna fram - och bak. Nyfiken på vad hon tycker. Nu blir det barnkoftor och kanske en och annan vante till, har en hel del garn i skåpet.

2 comments:

Heidi said...

Båda vantarna och koftan är jättefina!!

Koftan kommer att vara så varm och skön att ha på sig, och flätorna är underbarare!

Eva S said...

Den koftan är ju jättefin!