Wednesday, March 16, 2016

Hemma från semestern

Nu har jag stickat i 4 veckor på Teneriffa, solat och badat och haft det härligt. Hade med mig ung 6hg garn och jag har stickat upp nästan allt. Har en halv vante kvar att sticka  - garnet räckte inte men nu har jag varit och köpt mer. Här är först - förstås - vanten Emma 2, stickad i Sterk från du Store Alpakka och dubbelstickad. Mönstret är delar av ett korsstygnsmönster som är från en bok mamma hade. Vantarna blir härligt varma och jag stickar nästan enbart sådana numera. 


Nedan är diverse babykläder som är stickade av restgarner som jag fått av en väninna på stick-caféet. Kläderna kommer att skickas till Lettland, vi har en kontakt där. Med på bilden är också ovanstående vantpar och det par som inte är färdigt än.

Den här bilden blev inte så bra. Tog en bild med min IPad och vet inte i nuläget hur jag ska få över den till min dator. Ska be om hjälp. Denna bild är tagen med min telefon och visar i alla fall ett par långa strumpor stickade till barnbarnet Elin i Luleå. Garnet är Fame och det går åt ung 1,5 hg. Mönstret är från en Kittytidning och heter Monkey. Vet att många andra i sticksvängen gillar detta mönster och det gör ju jag med.


1 comment:

Heidi said...

4 veckor i solen låter härligt!! och att sticka på små projekt i värmen är ju helt perfekt:)