Wednesday, May 7, 2008

Hemma igen!


Efter en vecka i Österrike är jag hemma igen. Ponchon är överlämnat och föll lilla damen i smaken. Hon sov med den första natten! Helt rätt färg var det också. Hon hade inte riktigt kläm på hur den skulle bäras och halsringningen töjde sig lite så jag fick sätta i en liten snodd. Kanske hade en resår varit bättre. Kan ges som tips till den som stickar en liknande poncho. Det vita lurviga garnet töjer sig ganska rejält kan jag tala om! Förutom trevliga stunder med sonen och hans familj gick vi många promenader kring Wörthersee. Så underbart vackert det är där! Det var också mer utslaget där än här och jag tog många bilder på naturen.
I morgon är det stick-café igen och jag ser fram emot en liten skön stick-stund. Det blev inte så mycket stickat den här veckan. Bil-stickning blev det inte heller så mycket - svårt att sticka med kartboken i handen och full rulle på motorvägarna söderut. Visserligen körde vi med GPS men jag tycker om att veta var jag är och var vi kan fika osv. Om jag hinner tillverka något i morgon återkommer jag med foto!
2 comments:

Anonymous said...

Vi har saknat dig.Jag satte snoddar på mina 2 poncho för det behövdes tyckte jag.1-åringen ville inte heller ta av den.Jättefin present åt små flickor.Vackra vyer!
Må gott i solen.Kram/Ella.

Metta said...

Trevligt att du är hemma igen. Kunde inte komma på caféet idag, men jag hoppas vi ses nästa torsdag. Kram Metta