Monday, May 12, 2008

Äntligen färdig!


Så har jag då avslutat Linus fiskartröja. Den såg inte så kul ut innan den blev ihopsydd och blockad men nu verkar det som om den blir bra - har också provat på honom och han verkade nöjd! Med barn vet man aldrig....


En aprilsocka är också klar och den andra påbörjad så jag börjar se slutet även på det projektet. Sommaren har ju kommit och kanske även gått - idag blåste det snålt och var inte mer än 12 grader i morse. Det gick utmärkt att spela golf i alla fall, det var lite i hetaste laget förra veckan. Ikväll blir det sticka av och jag ser fram emot att få vila benen lite!

Idag skulle också ett antal stickande damer från Linköping gästa Vetestickorna men jag hade redan lovat att ansvara för golfen så jag fick avstå stickhörnan där. Vi är några på Hemstickan som tycker det skulle vara kul att planera en sådant besök från Linköping och lämpligt vore väl i mitten av september. Vi får återkomma till det. Nu blir det stickning på balkongen - där är lagom varmt och skönt nu!

2 comments:

Anonymous said...

Linus fiskartröja blev kanonfin!
Vi hade besök av Linköpings stickcafe´och jag säger bara:DU SKULLE VARIT MED!!Underbara kvinnor som gav massor av inspiration.Sticka smycken,går det?Jodå,det går..du skulle bara se.
Vi,Margaretha och jag, har bestämt att vi vill besöka dem i sommar i en underbar miljö..på ett lantgårdcafe´i trädgården.
Hoppas vi blir många.
Vila benen det är du värd.Hoppas vi ses snart.KRAAM/Ella.

Stickorren said...

Vilken fin tröja!