Monday, June 23, 2008

Hemma igen


Hemma igen efter en fin rundtur i Värmland med goda vänner. Vi transporterade oss per bil från sevärdhet till sevärdhet och hann med en hel del, Mårbacka, Rottneros, Rackstadsmuseet, Pilgrimstapeten i Ransby, Geijersgården, och vi fick också tillfälle att beundra en holländsk skulptris som bosatt sig i Sverige, närmare bestämt vid Uddeholm. Vi blev helt betagna i hennes konstverk se gärna hennes websida: http://www.hennys-sculptures-art.com/ och speciellt föll jag för Pippi Långstrump som hon höll på att färdigställa.
Det blev inte mycket stickat under den här resan men det får jag ta igen nu i stället. Halva andra junisockan är kvar, redan nyfiken på om det blir någon julisocka eller om vi får "ledigt" då? Det finns ju många UFO:s...

1 comment:

Metta said...

Ni tycks ha hunnit med en hel del sevärdheter på er resa. Värmland är ju också ett trevligt landskap. Ser fram emot stickstämman som vi ska åka på i augusti.

Trevligt att ha dig hemma igen och hoppas vi ses någon dag i veckan. Trädgårdsstickning lär knappast bli aktuellt förrän vädret har blivit bättre.

Ha det bra. Kram Metta