Sunday, September 27, 2009

Hemma efter op

I morgon är det 14 dagar sedan jag fick ett nytt knä. Ingen lätt sak inte. Stor operation, mycket smärta, dålig sömn och dålig ork. Idag känner jag mig betydligt bättre och kan också skriva och tacka alla er som tänkt på mig och hållit tummarna. Det behövdes! Men - jag har inte läst något, inte löst korsord eller sudoku, ej heller stickat - jo, 2 varv häromdagen men de fick jag repa upp igen då kedjorna inte kom där de skulle! Jag har nog varit lite väl naiv.
Ingen bild idag men kanske kommer det en vad det lider. 2 par vantar och en kofta uppifrån och ner är ju på gång så vi får väl se.
När Metta är hemma igen ska vi ha små stickstunder tillsammans och hoppa omkring på våra kryckor - tänk så skönt att ha sina vänner!

4 comments:

heidi said...

Hoppas att du kryar på dig fort!

Eva S said...

Skönt se att du är på G igen. Vänner ja, sådana riktiga vänner som finns kvar när alla andra gått ut. Som finns när vi verkligen behöver en vän. Sådana ska man vara ruskigt rädd om.
Må gott

Anonymous said...

Teta och jag kommer och stickar tillsammans med Metta och dig när det passar så vi får krama om er!Nu är det bara min operation kvar.Sen blir vi 3 st som hoppar på kryckor och stickar.
Ta det varligt nu.Kram./Ella.

Inger said...

Skönt att du har kommit så här långt i allafall.Snart kan du nog börja njuta av stickning igen.