Wednesday, September 9, 2009

Stickväskan laddad inför op.Benvärmarna till lilltjejen är klara, alla färger är med som hon önskade och det finns prickar lite här och där, även enligt önskemål. Återstår att höra vad hon tycker.


Nu har jag ett par stickningar på gång igen. Naturligtvis ett par 2-ändstickade vantar i z-tvinnat garn. Har aldrig stickat med sådant garn förut och egentligen känner jag inte någon skillnad mot vanligt tvinnat. Jag tycker heller inte att jag ser någon skillnad men - vantarna är inte klara än. Det röda är sådant ullgarn jag färgade i våras hemma hos Metta, det passar utmärkt att ha som garnering! Tyckte att Tant Koftas koftmönster var idealiskt och därför har jag börjat på kofta nummer 2. Garnet är naturfärgat Cedifra och stickor 5. Det är ju modernt med flätor så det får det bli några stycken på denna kofta. Tyvärr har jag inte så lång 5:a så det ser lite konstigt ut på bilden men ni kan säkert föreställa er hur det blir. Hoppas jag i alla fall. På måndag sker knäbytet, tills dess ska jag helst hålla mig i karantän för att inte åka på någon influensa eller liknande. Stick-caféet i morgon måste jag nog gå på i alla fall, få se hur det blir.

4 comments:

Metta said...

Härliga benvärmare till dotterdottern. Precis som hon önskade, så hon ska väl bli glad.

Har ännu inte börjat fundera på vad jag ska sticka i samband med min operation. Blir väl förmodligen vantar.

Eftersom vi tyvärr inte opereras samma vecka, vilket hade varit kul, så får du be Ted skjutsa dig till mig, så får vi ha ett eget stickcafé under konvalescensen.

Hoppas vi ses i morgon. Kram Metta

Inger said...

Lycka till med operationen och måtte du nu bara inte få något virus innan dess.(inte sen heller förståss)

Stickorren said...

Jag skall hålla tummarna på måndag så att allt går bra (ja, åtmonstone mentalt). Kofta nummer två ser ut att bli riktigt fin, den kommer kanske att bli klar riktigt fort!?

Johanna said...

Hoppas det är bättre med knäet nu. Sköt om dig och sticka på :-)