Tuesday, September 1, 2009

Kävetsjalen klar!

Nu är min Kävetsjal färdig! Den var jätterolig att sticka och garnet jag använde var Navia, Mettas och min rest efter färösjalarna vi stickat. Det gick åt alltihop, 110 gram! Skönt när man kan ta vara på rester. Nu har barnbarnet beställt randiga benvärmare och det ska bli kul att sticka i färg igen.
Tiden går fort, sommaren är snart över även om vi haft varmt på dagarna. I 4 år har jag haft ont i ett knä där brosket är obefintligt, och nu efter en tids väntan har jag kommit på tur på ortopeden för utbyte av knäleden. Det är ju en stor operation men jag ser fram mot tiden då det hela är över och jag kan börja gå utan att det gör ont vid varje steg. Känner många som gjort denna typ av operation och blivit helt bra så det hoppas jag att även jag blir. Ska ladda upp med lite musik och stickning då jag vet att man ligger mycket första tiden mellan gåträning och sjukgymnastik. Tyvärr kommer inte min väninna Metta och jag vara på sjukhuset samtidigt, det hade annars varit trevligt. Vi får ha stick-café hemma efteråt i stället.

4 comments:

Anonymous said...

Såå skönt för dig att få detta gjort.Nu är det bara jag kvar som väntar på min operation av oss på vårt stickcafe´.Det blir snart hoppas jag.Så fin sjalen är.
Kram./Ella.

Sofia said...

En klassiskt vacker sjal! Ska ta o prova det där garnet vid tillfälle! Skönt att du äntligen får hjälp med stackars knät! /Sofia

randi K design said...

Håper kneet ditt blir bedre snart, og lykke til med operasjonen. Ja det er nok lurt å legge seg et lager med strikketøy og lesestoff..
Lykke til!

Linda said...

Jag önskar dig all lycka till med operationen! Skönt att få ett fungerande knä utan ont igen förstår jag.
Till min solsilke-sjal gick åt exakt en härva på 100gr.
Kram Linda