Sunday, November 22, 2009

Den ljusa koftan färdig!


Äntligen är min andra "uppifrånochnerkofta" klar! Den blev lite stor och kanske blir det inte jag som kommer att använda den, vi får väl se. Den var jättekul att sticka och som vanligt var det knepigt att hitta knappar men jag fann till slut några enkla som jag tycker passar bra. I övrigt har jag stickat ett par halvvantar till De Hemlösa, en mössa till en väninna och nu håller jag på med en "hemlis" dvs en overall till ett bonusbarnbarn. Den stickar jag i Juvel, klarblå och den lille 4-åringen har beställt vitt band på ärmarna - så det blir LHC:s färger!!! Det ska böjas i tid minsann.
Jag inköpte ju genomskinliga stickor, Knit Pro, hos Inger i Linköping och jag har blivit jätteförtjust i dessa stickor! De ligger så mjukt och fint i handen och garnet löper jättebra på wiren! Dessutom fick jag ett etui till alla stickor och tillbehör. Hoppas jag äntligen ska kunna hålla koll på alla stickor och tillbehör, ser fram emot ordning och reda.
Idag är sista dagen för julmarknad på Styrstadsgården där Metta har ett bord med sina fina vantar bl a. Ska försöka ta mig dit i eftermiddag.

2 comments:

RainyNight said...

Vilket fint mönster du har gjort på koftan! Härligt!
Liisa

Inger said...

Vad fin din kofta blev och kul att du gillar stickorna.