Friday, November 6, 2009

Hemstickan 3år!


Tänk, vad fort tiden går! Denna vecka för 3 år sedan startade Tina och jag stick-caféet Hemstickan. Vi har haft många deltagare på våra träffar hela tiden och några kommer varje gång och några ibland. Det är ju så det ska vara, man kommer när det passar. Det är alltid trevligt på våra träffar och alla har full fart på stickorna, liten kaffepaus hinner vi också med och vi läser gärna mönsterböcker och mönstertidningar, det kan vi aldrig få för mycket av! Igår hade vi också besök var Kämpestickorna från Kimstad, tyvärr har jag tidigare skrivit Skärblacka av någon anledning, men alltså: de bor i Kimstad. En herre var med också och även han försökte sig på att sticka några maskor.
Lennart Cederberg från De Hemlösas förening har också hört sig för om vi kunde sticka något som kan skänkas till föreningen inför julen. En hel påse med garn finns ju redan att ta av och den minskade ganska mycket redan igår, även några av damerna från Kimstad tog med sig garn och kommer att lämna in sina alster till Vetekornet fvb till De Hemlösa inför julen.
Min ljusa flätstickade kofta är klar, den ska bara blockas och få lite knappar, bild kommer så småningom.

2 comments:

Eva S said...

Så mysigt ni verkar ha det på era caféträffar. Skulle vara roligt om fler vågade komma till våra. Men man får se de så att för dom som kommer är det betydelsefullt att träffas.
Må gott

Eva S said...

Kilar runt för att önska er en fin helg.
Lev väl och må gott