Sunday, December 2, 2007

Adventskalendrar

Nu är jag med i två stycken. Få se vad det blir. Tröjan och lite andra alster är sända till STICKA för visning på Hantverksmässan i Sollentuna i veckan. Hoppas jag får tillbaka dem snart det är nämligen lite julklappar.
Dottern ville ha en sådan tröja som jag stickat till STICKA, visst får hon det! Båda ärmarna är klara och nu gäller det livet!!!!!
Har en liten undran bara - hur ska jag få mitt garnförråd att minska? Jag har inte disciplin nog att köpa garn bara när jag behöver, hur gör man då? Skänker garnet till någon verksamhet, kyrkan t ex, och börja om från början? Tja, några vantar och sockor blir det väl kanske så småningom, men det är roligare att köpa nytt och sticka stort!

5 comments:

Metta said...

Har börjat med Johannas julkalender, som jag tror är något mindre krävande än Stickas. Hittar förresten inte vad man behöver ha hemma till Stickas kalender. Nog har jag garn men säkert inte det rätta, så jag avvaktar och ser vad det ska bli.
Kram Metta

Åsa said...

En del dagis brukar bli väldigt tacksamma när man skänker garn till dom. Eller föreningar som stickar babypaket som dom sen skickar till olika barnhem.

Anonymous said...

Så flitiga alla är. Detta med adventskalendrar låter roligt men jag fattar inte hur ni hinner med. Ligger lågt där alltå. Ser man fint garn så köper man så är det bara. Fortsätt sticka och Må gott/ Eva S

Stickorren said...

Mina garner ligger på vinden som extra "isolering", så går jag upp dit ibland och hittar roliga saker.

Anonymous said...

Jag lämnar restgarner till dagis..och en vän på Röda Korset,som stickar baby-alster till 1 paket som ges till nyförlösta mödrar i Baltikum..brukar bli väldigt glad.
Dock-kläder..också bra.Hoppas vi ses idag på Cafe´Vetekornet.
Kram/Ella.