Wednesday, December 5, 2007

Stickorna glöder nästan...Ta en titt i korgen! Här finns lite av varje, påbörjad tröja till dottern, 2 startade julkalendrar på nätet, Johannas och Fröken Fräkens. Ett par tvåändstickade vantar som jag tar till då jag inte vet vad jag ska göra, hoppas de blir klara snart! Det ligger också en påbörjad härlig sjal till höger - när ska jag ha den? Till en eventuell vårbal kanske, vi får väl se. Ett par sockar till småttingar finns också påbörjade, men garnet räckte inte så jag får ta en tur till Vanjas affär idag!

Den lilla tomteliknande grejen är mycket riktigt en stickad tomte, hittade den på www.skapligtenkelt.se och är jättelätt att göra. Barnbarnet Moa stickade en alldeles själv och blev mycket stolt!

Tack för alla tips på vad jag ska göra med mina garnrester. Var hos Vetestickorna i måndags och vi kom överens om att ta dit allt garn vi inte behöver och sticka tillsammans förslagsvis filt, babykläder osv och skänka till Balticum. Det finns stort behov där har vi hört.

2 comments:

Metta said...

Vilket bra förslag att ta med alla restgarner till Vetestickorna för ett gemensamt projekt: att sticka till Baltikum. Sådant gillar jag. Kommer så fort jag plockat ordning på mina garner efter helgerna.
Vi ses i eftermiddag.

Anonymous said...

En massa påbörjade saker liknar min korg. Att det ska vara så svårt att göra en sak i tagen! Må gott/ Eva s