Monday, November 17, 2008

Hemma igen!


Efter 3 härliga veckor i Spanien är jag nu åter i "selen". Vädret har varit jättebra, en fin svensk sommar med varma sköna dagar men något svala nätter. Solat en hel del, sett mycket vackert eftersom vi tycker om att resa omkring därnere rätt mycket. Bouganvillan blommar för fullt, tala om min enkla hibiskus när den blomman där nere är som träd och blommar för fullt i alla möjliga färger! Tog en hel del bilder som jag lägger ut vartefter. Det blev en del stickat också, ett par vantar till projektet som Ella har till de hemlösa, ett par vantar till halvstort barnbarn, påbörjat ett par vantar i 2-ändstickning i det norska garnet Nagano (underbart till vantart) och ett bakstycke till en tröja till 4-åringen i Österrike - framstycket vågade jag mig inte på vid poolkanten eftersom det ska vara en mönsterstickad häst med flera färger så den får jag ta itu med nu när jag är hemma. Nu blir det lunch och sedan café!Gläder mig åt att idag få gå ner på stick-caféet på Vetekornet, ser fram emot att träffa mina vänner där!

7 comments:

Metta said...

Välkommen hem! Skönt att du är hemma igen. Vi har saknat dig och det ska bli jättetrevligt att träffas om en stund på Vetekornet.
Fina vantar du har stickat.
Kram Metta

Anonymous said...

Härlig färg..du har..mot oss andra "blekisar". Skönt att du är tillbaka.
Vi har saknat dig förståss!!

Några av oss kände..faktiskt ..hur skönt det var i poolen(bilden du skickade till mig)så vi vet hur gott du haft det!!Och det är du värd.Och all grönska..!Som kommer tillbaka hit till oss
när vintern släppt greppet.

3 fulla kassar med varma goa plagg till de hemlösa!Och vi har gott om tid än!!Jag är såå glad!!
Kram min kära stickvän!

Inger said...

Välkommen hem till kylan!

Eva i Halmstad said...

Hej
Verkar som om du haft de varmt och skönt.
Synd du missade lokalträffen , de var skoj och roligt att få träffa din vikarie Metta.

Hälsa Metta och ha de så gott på er.
Eva.

Anonymous said...

Välkommen hem Kine!
Tack för att jag fått låna din bok, självfallet får du den tillbaka så snart jag är frisk nog att gå ut! :) Har inte virkat nåt ur den, men fått inspiration och idéer från den!

Kram Sofia

Britt-Marie said...

Så duktig du är, vilka snygga vantar och dessutom jobbar du med att sticka till de hemlösa. Hurra! Tur att det finns sådana som du och Ella.

Dockmamman said...

Vad härligt att du haft det bra, jag önskar mig bort i värmen jag med...

Mina fötter är så onda nu under vintern men det går nog bra...

Vackra blommor, man blir så glad över blombilderna det är så spirande i mörkret/Kram